Vize Bilgileri

VİZE İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

  • En az 1 yıl geçerlilik süresi olan yeni çipli pasaport pasaport. (Boş vize sayfalı)
  • TC Kimlik numaralı, 1 adet nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokopisi.
  • 2 adet vesikalık (Arka fon beyaz) fotoğraf.
  • Menenjit aşı kartı.
  • 45 yaş altı olup eşleriyle birlikte gidecek bayanlardan, vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı.
  • 45 yaş altı bayanlar ile 18 yaşından küçük erkeklerden, birinci derece erkek akrabası ile (Baba, amca, dayı, erkek kardeş, oğul, kayınbaba, damat, dede ve erkek yeğen) gidecek olanlardan akrabalık belgesi. (Vukuatlı nüfus kayıt örneğinin aslı, noterden muvafakatname ve taahhütname belgesi).
  • Bütün evraklar verilmiş olsa da, firmamız vize garantisi veremez!



Onlice Mücevher İmmib Bilişim Teknoloji Bloğu